MAWI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mawi. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 22:24 Super lekker! Vooral de spareribs te lekker
22 jul 2024 om 20:49 Heerlijk gegeten weer, zoals altijd!
22 jul 2024 om 10:05 Helemaal fan van de rijsbakkies ! En een hele vriendelijke bezorger. Tip: maak het mogelijk om digitaal fooi te geven ( of ik heb het niet goed gezien bij het afrekenen..)
21 jul 2024 om 18:59 Deel van de bestelling vergeten, kwaliteit van eten is goed.
20 jul 2024 om 2:37 Super! Vooral de bezorger & de communicatie erg goed!
18 jul 2024 om 19:23 Weer super!!! Hele vriendelijke bezorger!! En het eten was weer heerlijk!!!
18 jul 2024 om 0:15 Zeer tevreden over MAWI. Heerlijk vers goed kwalitatief eten. Service en bezorging is perfect. Sociaal en vriendelijk. In mijn ogen zeer bekwame vakmensen. Ik raad deze eetzaak zeker aan.
17 jul 2024 om 22:10 Erg malse spareribs en heerlijke frietjes! Lekker warm bij bezorging top.
14 jul 2024 om 13:49 Top ga zeker vaker hier bestellen.
13 jul 2024 om 22:11 Veelste lange wachttijd voor wat je krijgt. De kip burger was droog en de kip zelf was te klein voor het broodje en ook erg dun. Voor de rest was het wel okay maar na dat ik meer dan 1,5 uur hebt gewacht had ik beter verwacht.
13 jul 2024 om 20:12 Eten was prima en goed warm. Jammer dat ik er bijna 2 uur op heb moeten wachten.
12 jul 2024 om 20:44 Heerlijk gegeten! Goed warm, lekker vlees. Doner is wel kipdonner, maar zeker lekker. Frietjes lekker gekruid!